Почетна Тагови APAC

Таг: APAC

Бразилскиот затвор АРАС им ги дава клучевите од ќелиите на затворениците

0
Хоророт кој може да се види по бразилските затвори не може да го издржи секој. Бруталност, ендемично насилство, бунтови и сериозна преполнетост е сликата...