Почетна Тагови AppWay

Таг: AppWay

Паметен е-паркинг може да ги детектира бензинците и ги казнува

0
Во текот на оваа година во Велика Британија се очекува пораст на станиците за полнење на електрични автмобили, кои ќе бидат интегрирани во обичните...