Почетна Тагови AQLI

Таг: AQLI

Научниците пресметаа точно колку подолго ќе живееме ако имаме почист воздух

0
Според Светската здравствена организација, загадувањето на воздухот е најголемиот ризик со кој се соочуваат луѓето како последица на сопственото невнимание. Но, што значи тоа...