Почетна Тагови ArcaBoard

Таг: ArcaBoard

ArcaBoard е првиот вистински ховерборд

0
Компанијата Arca прима нарачки за нивниот производ-  ArcaBoard, кој според нив е ховерборд најсличен на ховербордите и технологијата од вториот дел од Враќање во...