Почетна Тагови Are You Recycling

Таг: Are You Recycling

Пакомак ги прогласи најеколошките ресторани и кафулиња за 2017 година

0
Пакомак ги собра на едно место општествено одговорните кафулиња од Скопје кои редовно ја собираат својата, пред сè стаклена амбалажа, во посебни канти на...