Почетна Тагови Astro Live Experiences

Таг: Astro Live Experiences

Јапонска компанија испрати сателит во вселената кој ќе го направи првиот...

0
Јапонската компанија Astro Live Experiences (ALE), со седиште во Токио, испрати сателит во вселената со задача да го направи првиот вештачки дожд од метеори...