Почетна Тагови Auto Fireman

Таг: Auto Fireman

Auto Fireman е првиот апарат за гаснење пожар во автомобил

0
Ризикот од појава на оган во модерните автомобили е многу мал, но иако е мала веројатноста да се појави, опасноста е повеќекратна. Има три...