Почетна Тагови Avianca Holdings

Таг: Avianca Holdings

Банкротираше втората најстара авиокомпанија во светот

0
Колумбиската авиокомпанија Avianca Holdings, која е втора по големина јужноамериканска авиокомпанија и една од најстарите во светот, поднесе барање за банкротoт откако комулбиската влада...