Почетна Тагови B-Secur

Таг: B-Secur

Волани со вграден ЕКГ ќе го следат срцето и ќе спречуваат...

0
Британската компанија B-Secur развива технологија која ќе овозможи ставање метални сензори во воланите на автомобилите за да можат да го следат срцевиот ритам на...