Почетна Тагови Bad Rabbit

Таг: Bad Rabbit

Бизнис корисниците мета на повеќе од 26% од ransomware нападите

0
Според најновиот извештај на Kaspersky Lab, процентот на бизнис корисници нападнати од ransomware во 2017 година се зголеми на 26,2% од 22,6% во 2016...