Почетна Тагови Barbie Loves the Ocean

Таг: Barbie Loves the Ocean

Mattel направи колекција Barbiе кукли од рециклирана пластика

0
Пластиката има уништувачко влијание врз животната средина, но само 9% од фрлената пластика се рециклира. Додека владините лидери ја забрануваат употребата на пластиката за...