Почетна Тагови Bella Mossa

Таг: Bella Mossa

Во овој италијански град добивате бесплатно пиво и сладолед ако не...

0
Во италијанскиот град Болоња луѓето се наградуваат ако возат велосипед, ако пешачат или ако користат јавен транспорт. Bella Mossa (на италијански значи „добра работа“) е...