Почетна Тагови Benban complex

Таг: Benban complex

Во Египет ќе се отвори најголемиот соларен парк во светот

0
Египет долго време користи фосилни горива. Речиси 90% од електрицичната енергија се добива од нафта и природен гас. Освен тоа, земјата дава и субвенции...