Почетна Тагови Betapitch

Таг: Betapitch

Македонското решение ASAP победник на глобалниот Бетапич инвестициски ден

0
Македонското решение ASAP на стартап компанијата Елевејт глобал (Elevate global) е меѓу победниците на инвестицискиот ден (BETAPITCH Global & Investors Day) на глобалниот стартап...