Почетна Тагови Biblioburro

Таг: Biblioburro

Оваа „магарешка библиотека“ им носи книги на децата во Колумбија

0
Овој човек со своето магаре доставува книги до децата во Колумбија. На тој начин им ја овозможува радоста на читањето на децата кои се...