Почетна Тагови Bio Robot Refrigerator

Таг: Bio Robot Refrigerator

Создаден е биофрижидер кој работи без струја

0
Во обид да го револуционизира фрижидерот, уред кој има мал број промени на дизајнот откако прво бил изумен во 30-тите години на минатиот век,...