Почетна Тагови BioCarbon Engineering

Таг: BioCarbon Engineering

Овие дронови садат по 100.000 дрвја дневно

0
Проста математика - ние сечеме по 15 милијарди дрвја годишно, а садиме само 9 милијарди. Тоа значи дека секоја година губиме по 6 милиајрди...