Почетна Тагови Bite Toothpaste Bits

Таг: Bite Toothpaste Bits

ВИДЕО: Компанијата Kind Lab направи еколошка паста за заби во форма...

0
Aмбалажата на пастата за заби не е најлесна за рециклирање, но што кога не би се грижеле воопшто за тој дел од пластичниот отпад?...