Почетна Тагови Black Bear Carbon

Таг: Black Bear Carbon

Од стари автомобилски гуми до килими и делови за автомобили

0
Оваа компанија рециклира стари гуми и ги претвора во мастило, килими и делови за автомобили. Секоја година 1,5 милијарди гуми се фрлаат или се...