Почетна Тагови Blackbird

Таг: Blackbird

ВИДЕО: Автомобил на ветар е побрз од ветрот

0
https://www.youtube.com/watch?v=jyQwgBAaBag Необично возило кое изгледа како ветерница на тркала ги крши законите на физиката. Кога Рик Каваларо го претстави своето возило на погон на ветар...

Boeing прави авион кој ќе лета 6.000 километри на час

0
Неделава Boeing претстави концепт дизајн кој ја носи технологијата за брзо летање на сосема друго ниво. Авионот го нарекуваат „син на брзиот авион Вlackbird...