Почетна Тагови Blackfly

Таг: Blackfly

Ова е првиот персонален летачки автомобил

0
Ова е футуристички целосно електричен автомобил кој може да полетува и да слетува вертикално како хеликоптер со фиксни крила. Персоналниот летачки автомобил Blackfly на...