Почетна Тагови Bloomberg Healthiest Country Index

Таг: Bloomberg Healthiest Country Index

Ова се топ 10 најздрави земји во светот!

0
Почнувајќи од 1871 година САД се најголема економија во светот, економска сила која зазема речиси 1/4 од светската економија благодарение на напредната инфраструктура, технологијата....