Почетна Тагови Blue Friday

Таг: Blue Friday

Меѓаши ја доби донацијата од кампањата на Ми-Да Моторс – „Blue...

0
  Ми-Да Гранд Моторс ја предаде донацијата од акцијата во која со секое продадено возило се обезбедија средства со помош на кои беа набавени производи кои ќе служат во дневниот центар...