Почетна Тагови BMW Vision E3 Way

Таг: BMW Vision E3 Way

BMW има визионерски концепт за патишта за електрични возила

0
Одржливоста на сообраќајот изминатите години е ставена на тест во сите поголеми градови, а особено во тие во Кина. Урбанизацијата е се поголема, а...