Почетна Тагови Bough Bikes

Таг: Bough Bikes

Овие велосипеди се одржливи, брзи и најбитно од се – направени...

0
Bough Bikes се дрвени велосипеди дизајнирани во Холандија, каде што според некои статистики, речиси 25% од патувањата луѓето ги прават со велосипед. Јан Гуневег,...