Почетна Тагови BrainCo

Таг: BrainCo

Се тестираат уреди кои на наставниците ќе им кажуваат дали учениците...

0
Дали во иднина професорите ќе го скенираат мозокот на вашето дете за да видат дали ја следи наставата? Ова американско технолошко чудо веќе е...