Почетна Тагови BrainGate2

Таг: BrainGate2

Имплант за мозокот им овозможува на паразлизираните луѓе да ги претворат...

0
Имплант за мозокот им овозможува на парализираните луѓе мислите да ги претворат во текст. Тројца парализирани луѓе од вратот надолу успеаја да искористат немодифициран...