Почетна Тагови Brandwatch

Таг: Brandwatch

Brandwatch анализа: Кои брендови доминираат на социјалните мрежи?

0
Појавата и големата популарност на социјалните мрежи во изминатата деценија им овозможи на компаниите нов вид на интеракција со потенцијалните купувачи. Компанијата Brandwatch преку својот специјализиран софтвер...