Почетна Тагови British Airways

Таг: British Airways

Богати Нигеријци нарачувале пица од Лондон преку British Airways

0
Нигеријци нарачувале пици од Лондон и ги транспортирале повеќе од 4.800 км преку British Airways. Според нигерискиот министер за земјоделство, Ауду Огбех, новиот интернационален...

Десет најдобри авио превозници за 2017 години

0
Читателите на магазинот Condé Nast Traveller и оваа година ги избраа своите фаворити помеѓу авио превозниците и ги прогласија десетте најдобри авио превозници за кратки...