Почетна Тагови British American Tobacco

Таг: British American Tobacco

Компанијата British American Tobacco развива вакцина за корона вирусот

0
Компанијата British American Tobacco (BAT) развива потенцијална вакцина против корона вирусот преку својата американска биотехнолошка подружница Kentucky BioProcessing (KBP). Моментално се наоѓа во фаза...