Почетна Тагови Bud Light

Таг: Bud Light

Големите американски пиварници се во проблеми бидејќи миленијалците не сакаат индустриско...

0
Budweiser и Bud Light и понатаму имаат загуби затоа што не успеваат да ја придобијат генерацијата американски миленијалци кои наместо пиво, преферираат вино и...