Почетна Тагови Cable.co.uk

Таг: cable.co.uk

Србија има најевтин широкопојасен интернет во регионот

0
Најевтиниот поединечен широкопојасен интернет во светот го има Украина, додека Србија и БиХ се најевтини во регионот, покажа најновото истражување на британската компанија Cable.co.uk. Истражувањето,...

Која земја има најбрз, а која најбавен Интернет во светот?

0
Сајтот cable.co.uk направи опсежно истражување на брзината на Интернетот во 200 држави од целиот свет и повеќе од 163 милиони тестови на брзината на...