Почетна Тагови Canalys Worldwide Vendor Benchmark

Таг: Canalys Worldwide Vendor Benchmark

Kaspersky втора година по ред е на прво место на Canalys...

0
Втора година по ред Kaspersky е на прво место во партнерската програма Canalys Worldwide Vendor Benchmark по квалитетот. Компанијата доби највисока оценка од 87,8%. Според оценките,...