Почетна Тагови Carlo Ratti Associati

Таг: Carlo Ratti Associati

Џиновски соковник ја користи лушпата од портокали за од неа да...

0
Интернационалната дизајнерска компанија Carlo Ratti Associati направи експериментален бар за сокови кој прави свежи сокови од цели портокали, а од остатоците од лушпите потоа...

Италијанскиот архитект Карло Рати направи модуларен тротоар кој се претвора во...

0
Италијанскиот архитект Карло Рати и компанијата Sidewalk Labs под капата на Alphabet заедно направија модуларен систем за поплочување кој овозможува една иста улица да...

Италија ќе прави паметни автопатишта со дронови за прва помош и...

0
Беспилотните автомобили и дронови го трансформираат светот во којшто живееме, а дизајнерите ги користат тие најнови технологии за да го направат транспортот побезбеден, побрз...