Почетна Тагови CCNA

Таг: CCNA

Македонка победи на европски натпревар за компјутерски мрежи

0
Стефани Радевска го освои првото место на натпреварот CISCO NetRiders во категорија CCNA за регионот Европа, Русија и ЦИС од над 1.000 пријавени кандидати....