Почетна Тагови CCS Insight

Таг: CCS Insight

До 2023 година ќе има милијарда корисници на 5G мрежата во...

0
Аналитичарите на компанијата CCS Insight го претставија своето истражување за иднината на новите технологии. Тие очекуваат брз раст на распространетоста на 5G мрежата, кој...