Почетна Тагови CDC Group

Таг: CDC Group

Ова е првото 3Д печатено училиште во светот

0
https://www.youtube.com/watch?v=RRgCMmq4vzA Во Малави е отворено првото училиште во светот направено со технологијата на 3Д печатење. Училиштето го направи компанијата 14Trees, која ја основаше британската организација...