Почетна Тагови Celtic Renewables

Таг: Celtic Renewables

Шкотски научници ги претвораат отпадоците од индустријата за виски во биориво

0
Шкотски научници открија начин како нуспроизводите кои се добиваат при производството на виски да ги искористат за нешто сосема поинакво - производство на биогориво....