Почетна Тагови City Tree

Таг: City Tree

Триглав Осигурување обезбеди City Tree за Скопје во партнерство со Еко-свест...

0
Триглав Осигурување, во партнерство со Еко-свест, како изведувач, и Општина Аеродром, како примател на спонзорство, обезбеди City Tree инсталација за Скопје, која што придонесува кон ублажување на проблемите...