Почетна Тагови Civic

Таг: Civic

Автомат за пиво користи блокчеин технологија за да ја провери возраста...

0
Блокчеин стартапот Civic најде креативен начин да ја покаже својата технологија и да ја олесни продажбата на алкохол. На четвртиот годишен самит CoinDesk Consensus,...