Почетна Тагови CleanTech

Таг: CleanTech

Ова е единствениот систем за автоматско миење и дезинфекција на раце...

0
Ова е CleanTech, единствениот целосно автоматизиран систем за миење раце. Процесот на миење раце почнува автоматски кога технологијата Photo Eye ќе детектира движење. Рацете...