Почетна Тагови Coca-Cola Freestyle 9100

Таг: Coca-Cola Freestyle 9100

ВИДЕО: Coca-Cola автомат за пијалaци кој се контролира со мобилен телефон

0
Компанијата Coca-Cola го претстави новиот автомат за пијалаци под називот Coca-Cola Freestyle 9100, кој им овозможува на купувачите да се поврзат со него преку апликација Freestyle...