Почетна Тагови CodeFu

Таг: CodeFu

Новото издание на натпреварот за програмирање CodeFu во Скопје на тема...

0
„Реши го невозможното“ и годинава е носечкиот слоган под кој ќе се одржи култниот натпревар за решавање алгоритамски проблеми CodeFu што веќе 12 години...