Почетна Тагови Connecting Seats

Таг: Connecting Seats

ВИДЕО: Холандскиот авиопревозник KLM постави седишта кои преведуваат јазици во реално...

0
Авионите се едни од најпрометните места во светот, но поради постојаното брзање, како и јазичните бариери луѓето многу ретко комуницираат едни со други додека...