Почетна Тагови Content ID

Таг: Content ID

На YouTube во ЕУ повеќе нема да бидат достапни многу популарни...

0
Извршната директорка на YouTube, Сузан Војчички, веќе втор пат предупредува на потенцијалните негативни последици кои би можела да ги има директивата за заштита на...