Почетна Тагови Copenhagen Wheel

Таг: Copenhagen Wheel

Паметно тркало секој велосипед го претвора во електричен

0
Љубителите на велосипедизмот сериозно можат да размислат за инвестирање во Copenhagen Wheel, односно паметно тркало за велосипед со кој секој велосипед станува паметен и...