Почетна Тагови Crazy Inc

Таг: Crazy Inc

Јапонска компанија им плаќа на вработените да спијат повеќе

0
Една јапонска компанија им плаќа на своите вработени за да спијат подолго отколку што спиеле. Со цел да се осигура дека вработените се добро...