Почетна Тагови Crowd funding

Таг: crowd funding

Иван Штериев: Македонска Берза ја донесе Funderbeam платформата за групно финансирање...

0
Funderbeam е crowdfunding платформа која е развиена во Естонија за финансирање на стартапи и мали и средни претпријатија, кои во актуелните услови на домашниот...

ФИТР и Македонска берза отвораат пристап до алтернативни можности за финансирање...

0
Фондот за иновации и технолошки развој и „Македонска берза“ денеска потпишаа меморандум за соработка, чија цел меѓу другото е на македонските компании да им...