Почетна Тагови Crowded Cities

Таг: Crowded Cities

Стартап компанија тренира врани да собираат отпушоци од цигари

0
Знаете ли дека се потребни 12 години за да се разложат отпушоците од цигари? Тоа е голем проблем бидејќи се предмет кој најчесто се...