Почетна Тагови Cubiio

Таг: Cubiio

Cubiio е најмалиот ласерски принтер во светот

0
Cubiio е минијатурен, но неверојатно корисен уред кој го прави печатењето дома брзо, лесно и релативно едноставно. Иноваторот Мејсон Ханг за овој свој исклучителен...